Soligt och fint men oroande besked

Idag är det solig och fint här ute på landet, men ändå har jag inte tagit mig för att gå ut i solen. Dom plastiga trägårdsmöblerna och vårblåsten lockar inte speciellt mycket.

Igår fick jag besked om att jag ska göra glukosbelastning för att se om jag har Diabetes, troligtvis är det inget att oroa sig för men vi skulle göra det för säkerhetsskull.

Eftersom mina mått låg i övre kurvan ska jag även få göra ännu ett till UL, vanligast är det ingen fara men hemma sitter man hela dagarna så visst fantiserar man ihop de hemskaste man kan komma på.

Tillväxtul, det ända posetiva som kommer utav det är att jag tänker kolla va det är för liten krabat där inne, om det är en liten flicka eller pojke. Dom kontrollerar även mängden fostervatten och om bebis fungerar som den ska. Eftersom bebisen fungerade i v18/19 på ultraljudet så hoppas jag på att allt ser bra ut och det bara är min kropp som är formad lite annars.

Sover otroligt dåligt just nu därav mitt dåliga humör och tiden på bloggen känns inte speciellt manade längre. Man vaknar tusen gånger, upp och kissa, senadrag i vaden, ont i rygg och höfter, strålande smärta ut från benen. Känns som att det verkligen aldrig tar slut, krämporna är enorma.


Mina nya billiga ögonskuggor som jag börjat leka med, en av de posetiva grejerna med att man har mycket tid för sig själv. Jag kan träna mig på alla möjliga olika sminkningar! Jag vet inte, det är nog svårt att se men jag har använt mig av en Grönmetallic skugga sedan övergått till en kolsvart skugga. Ögonbrynen har jag minskat. Super kul att testa lite nytt




Kommentarer
Postat av: malin

så himmla fin sminkning :)

2010-04-13 @ 23:12:01
URL: http://malinhallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0