Läkarbesök

Ja konstaterande av att jag har förhöjd puls, vet idagsläget inge mer. Antingen beror de på graviditeten, struma, stress, värme, blodtryck. Uteslutande av struma kommer besked om nästa vecka. Läkaren tyckte dock att jag såg oförskämt bra ut i övrigt så de käntes som en posetiv respons.
SSK som gjorde EKGn och blodprovet var underbar, gammal som gatan men var underbart förstående och duktig på va hon gjorde. När hon stack hade hon tagit en barnnål så jag kände ingenting även om jag hade embla, hon surrade på så jag började inte ens hyperventilera denna gång. Tre rör tog jätte snabbt och jag märkte inte ens att armen domnade vilket jag alltid bruka känna.

Jag var där ganska länge även om allt gick på bra men visst blir man less av att vara på VC i några timmar.

Väl hemma skulle vi skruva upp ena lampan och den va ju självklart sönder den med så in till stan för att byta den om de går, den var ju som ändå på rea. Men vill ju som inte att de ska fattas 5-7 prismor. Sedan måste peter tänka ut hur han ska sätta upp den och jag bör inte vara i närheten då de tar tid för honom att tänka.

Måla väggar vita och andra varvet grönt inne i matkällaren, sedan ska vi köpa mera vajrar så vi kan hänga upp lite mera tyg där inne. Så mycket små jox som ska köpas blir galen.

Fick bilderna jag beställt också och de blev något fel där med då jag beställt i alla i stlk 11x13 men vissa var ju inte det och vissa hade vit kant sedan var ju inte alla bilder med heller. Snacka om man blev irriterad. Jävla fujidirekt.

Lite av grejorna

Magen v 38+0 (39)

 


Update

Ja idag så va vi till Barnmorskan, hade super hög vilopuls 122 så nu ska jag in på vc imorgon för att träffa en läkare. Som vanligt blir jag lite nojjig och rädd, tycker ju inte om de här med läkare. Gruvar mig för att dom vill ta en massa blodprover. De e ju underbart att dom håller koll på en så man är i goda händer men de hjälper inte ens att tänka så.

Mormor började självklart prata om stuma så jag blev inte mindre hypokondriker av det, men de bästa är väl ändå att försöka tänka på annat.

Ner på Ersboda området för att göra en shoppingrunda, köpte vägglampor svarta men en var dock sönder ska ringa och kolla om de att byta nere på stan istället för att beställa en ny. En ny lampa till vardagsrummet,en rullgardin, tyg till gardinerna i källaren (Lila sammet), dörrfärg och inomhusfärg. 2 bodys och en pj's i stlk 50 med andra ord rätt så mycket och dyra grejer.

Peter har nu skruvat upp den ena lampan som var hel, målat en del grejer i källaren, byggt en hylla, hängt upp rullgardinen, super nöjd över dagen förutom oros molnet som hänger över en.

Tisdag - v38

Ny vecka igen? Att tiden verkligen går framåt ändå. Underbart väder igen så jag har klätt mig någorlunda lätt för en lite mera aktiv gravid dag. Ska till Barnmorskan klockan 11 göra de vanliga rutinkollarna och förhoppningsvis ser allt bara bra ut. Efter det så ska jag in till stan när jag ändå kommit mig så långt som till barnmorskan, ska hämta ut lamporna vi beställt på elkedjan, åka en tur på boom och kolla om dom har någon snygg lampa till v-rummet, köpa lite färg och små grejer på jula.

Igår beställde gjorde jag iordning alla foton, skickade in ca 250 bilder för framkallning men olyckligvis gick inte 850 bilder att ladda upp, jag har försökt men utan något resultat så jag får hitta på någon annan lösning. Jag har varit otroligt dålig på framkalla på slutet vilket resulterar till detta man vill framkalla över 1000 bilder på en gång, inte bra.

Ja efter några små ärenden så ska jag nog sammanståla med mormor och förhoppningsvis få i mig lite kaffe.

Lyssnar på Live och lillen verkar dansa lite till musiken så inte helt fel är det väl.

Igår blev ganska mycket gjort, vi såga ut en hylla i matkällaren sedan så byggde vi ihop en ny hylla också, nu ska bara allt målas så de ser någorlunda roligt ut. Vi städade, vädrarde sängkläder, tvättade gjorde en god renskavsgryta passade på och mysa i några timmar också innan läggdags.

Pulsen är himla hög även fast man inte gör något känns som jag sprungit i trappor hela dan eller något. Försöker att andas och ta de lungt men utan någon som helst framgång. Näe skriva en lista på va som ska hinnas göra idag så jag kommer ihåg allt. :)

Perfekt dag igen?

Ja idag är himelen klart blå, inte ett moln så långt ögat kan nå. Klockan är bara 6 och man vill redan gå ut och njuta av den härliga solen. Idag hade jag tänkte gå på en lagomt lång promenad, vattna lite ute i trädgården och kanske sola en stund om inte brämsen äter upp mig. Sedan stor städa mellanvåningen, tvätta, göra iordning middag sedan kanske påbörja något projekt -i källaren, -med fotona eller kanske tom baka kakor. Med tanke på att jag bara har sovit 3 timmar så kanske man inte ha så höga förväntningar men de bästa av allt är att jag inte har någon stress alls över va som behöver göras. Jag kan göra allt bara för jag tycker det är roligt.

Lite tråkigt att de mesta ute måste göras med Peters hjälp, vilket stör mig något så mycket hemskt.


Jag blir så rebellisk då folk säger åt mig va jag ska göra! I natt låg jag 3 timmar innan jag somnade och var så irriterad över råd och förslag på hur jag ska leva mitt liv.

Midsommardagen

Ja igår hände det inte speciellt mycket, Peter och jag var på en prommis ute i det fina vädret. När vi sedan komme in igen hade jag så ont i ryggen. La mig och vilade, sov alltså i 3 timmar när jag sedan vaknade va jag inte alls på humör för något. Vid 22 tiden gjorde vi middag och la oss framför tvn för att se Disneys pocahontas. Efter filmen tog jag fram de sista jordgubbarna, lite hallon och grädde som jag och peter mumsade i oss ganska fort, mysigare pojkvän får man leta efter. Jag somnade sedan på peter i soffan ännu mera mysigt.

Idag blire spännande och se va som händer det är vackert väder och himlen är underbart blå

37+4

Då blev jag född, i vecka 37+4,  men min mamma var förmodligen en aning mera aktiv än va jag var så jag kan inte förvänta mig att lillkillen kommer ut idag bara för att jag hade lust att göra det men de känns rätt nära, vilken dag som helst. Men det har inte blivit några förändringar mår hur bra som helst just nu inga onda förvärkar eller nått. Lillen mår iaf bra och sparkas dock något mindre så man blir lite extra nojig.

Hade iaf en trevlig midsommar igår så jag är rätt nöjd, ingen blev sådär full som jag förväntat mig och det passade mig utmärkt. Men när jag och peter komme hem så hade vi självklart haft ytterdörren öppen så de var säkert tusen mygg inne. Peter gick på jakt men de hjälpte inte så mycket, kunde inte somna när man hör myggen surra vid öronen. Vid fyra tiden hade jag fortfarande inte somnat så då la jag mig tillslut på soffan och fick sova ca 3 timmar innan jag vaknade. Åt lite frukost sedan kunde jag somna om igen, så jag har egentligen nyvaknat. Huvudsaken är ju att man får någorlunda sömn annars så blir man inte på de bästa humöret.

Tog en massa kort igår, mest på barnen dock. Men även om man knäpper och knäpper hela tiden så är det ändå inte alltid korten blir bra. Grannarna skulle skicka korten till mig så jag blir nog inte helt utan.

Midsommar

Ja solen lyser, det blir nog lika fint väder idag som igår. Omkring 30 grader varmt, fast de fläktar lite från havet så man vill inte vara i skuggan.

Igår drog vi iväg ett lass med ris till grannen och sedan lastade en släp till som vi ska köra dit på lördag. Peter dolade på ute, kapade lite träd och gjorde nytta. Jag låg mest och njöt av solen då jag inte försökte undkomma hästbrämsen som bor här ute. Grannkatten jagar råttor och tog minst 4 stycken som ligger överallt runt gårdarna.

Bakade kaka tills våra vänner komme och hälsa på, halva frös jag ner och halva åts upp ganska fort, middag lite senare och en massa surr, trevligt att pojkarna gjorde sig besväret att komma hit. Sedan vid 22 komme grannarna över och surrade i några timmar. Vi hade bara trevligt, pratade om midsommarafton och hur vi skulle planera dagen.


Just nu låter det som om vi åker till skeppsvik och spenderar förmiddagen där, dansar runt midsommarstången och njuta av människor, sedan hem och grilla då alla andra grannar kommer på besök. Jim har gjort en massa lekar som vi ska leka sedan på kvällen så jag tror de blir en underbar dag!

Nu ska jag duscha, äta frukost och väcka älsklingen

Foto på magen




Dumma bräms

Ja det är typ tusen stycken ute och jag blir galen kan inte riktigt njuta av solen när jag bara vill springa ifrån dessa odjur. Svettas som en gris och ser ut som en flodhäst jag bättre bli ne inte! Pratade dock med syster när hon hade lunch och de gjorde susen för humöret som alltid. Min andra syster passde också på att ringa och säga att hon tänkte ta sig tid att komma förbi ikväll och fota mig och peter. Får se vars vi kan åka och ta lite fina bilder, antingen någonstans vid sävarån eller kanske mot skeppsvik, tror jag är mest sugen på att åka in till sävar.

Peter är ledig torsdag och fredag så vi ska verkligen njuta av midsommar i år, först ska vi på fredag in till skeppsvik och njuta av va de har att erbjuda där sedan ska vi gå över till grannarna och grilla med dom på kvällen. De blir nog 4-6 par plus barn som ska fira med varandra så jag hoppas de blir en dag att minnas. På lördag såg de ut att bli fint väder så vi ska nog passa på att grunda fönsterna i vardagsrummet så vi kan börja måla dom. Annars finns de inte så mycket att göra inomhus så vi ser väl om hur det blir allt för att koncentrera sig på något annat än bebben.

Till middag idag vet jag inte va man ska hitta på man vill nog ha något lätt så jag ska skriva en inköpslista till peter så han kan handla innan han kommer hem.

Fixerat sig?

Trodde bebben hade fixerat sig för magen var verkligen låg igår men idag känns det inte så. Känns som magen höjt sig 10 cm över natten. Sovit 10 timmar inatt var verkligen skönt, eftersom jag hade bara sovit 15 h de senaste 3 dygnen, vi gick och la oss vid 8 igår kväll sedan vaknade vi och var uppe i 2 timmar sedan somnade vi om igen. Bebisen hickade säcker i 15 minuter och Peter låg och kände, han tyckte att det var super mysigt. Idag ska vi bekräfta faderskapet och gemensam vårdnad.

Inge mer svullande i ansiktet än så länge, fötterna svullnade dock upp över natten och fingrarna är inte så stor skillnad. Man kan ju alltid köpa stödstrumpor men jag hatar verkligen grejer som sitter för trångt, jag får panik och blir verkligen super galen, sådär super galen som bara jag kan bli.

Mina stockholmare kommer snart upp och ska stanna ganska länge typ i  2-3 veckor så jag kommer att hinna krama dom och surra av mig. Snacka om att man har tur ibland.

vecka 37

Ja imorse vaknade jag, öm i ansiktet, ont i händerna och handlederna och under fötterna för att jag är så himla svullen. Blir galen av se ut som en boll, anisktet blev över natten och förhoppningsvis så sjunker svullnaden om några timmar men jag kan ju kanske inte hoppas på för mycket. Mamma vart dock orolig och ville att jag skulle kontakta någon läkare, detta gör mig inte så lugn, dumma mamma som skrämmer upp mig.

En sån där dag då jag saknar min kära vänner i sthlm. Skulle bara vilja ge dom en stor kram båda två önska att dom var här igen, men inget blir desamma skulle jag tro.

Oplanerad dag idag så jag får väl c vad som händer om man blir glatt överaskad eller om man kommer att ha tråkigt hela dagen eller.

Hemsk frisyr och lite projekt

Mitt hår är inte något att hurra för måste verkligen klippa upp det nu sedan klippa luggen förhoppningsvis kan min syster göra det, för hon är den ända jag lita på när he gäll hår.

 

Lite små projket vi har gjort

Lackat dörrhandtagen och långskyltar

Projekt trapp

Hängt upp en gardin och börjat måla, det är inte färdig jag ska måla dit en

katt, massor av ringar överallt, måla räcket svart sedan ska vi måla trappen svart och vit.


20 juni

Dagar går faktiskt framåt, otroligt men sant. Snart är graviditeten över och en ny epok i mitt liv ska börja. Helgen har bara rusat förbi och på tisdag går jag in i vecka 37, i slutet av vecka 36 räknas man som fullgången. Jag har alltså en mogen bebis i magen som kan komma ut närhelst den känner för det. Ännu känner jag inte så mycket så jag ska inte hoppas allt för mycket på en tidig förlossning. Slutar kanske med att man går på övertid. Varför hakar man upp sig på beräknat förlossnings datumet? man stirrar sig helt blind på det även om man vet innerst inne kan man ju få vänta tills vecka 42 innan bebisen väljer att titta ut. 

Jag har insett att jag hatar att diskutera barnuppfostran och allt runt ikring förlossningen. Jag som förstföderska vet ju ingenting. Jag som nybliven mamma vet ingenting än så länge att diskutera med människor som redan har gjort allt de där tittar på en som man vore knäpp. Jag hatar att inte veta, att inte kunna argumentera hatar att vara i den situationen då jag inte vet vad som är bäst.

I helgen har vi shoppat, gjort täcken till spjälsängen, hängt upp alla innerdörrs handtag, fixat lås till toan (vi hade ju en nyckel tidigare), hängt upp en ny lampa i hallen, hängt upp lite gardiner, tvättat, haft go besök av svärmor och två av mina syskon, städat och dolat på lite av varje.

Sugen på nytt inlägg

Dvd kruppar genom att vägra visa filmen vi ska de utan den bara hänger sig och stänger av sig själv. Blir något irriterad ska jag säga. Men Peter försöker att fixa det men inte är det så lätt. Mina fötter är verkligen enorma, det hjälps inte heller att jag ligger med fötterna högt, dricker vatten, går runt, sover, dom är fortfarande super stora. VC och mvc gör ingenting utan man får bara vänta på förlossningen som ska göra sitt. D ända är om man har högt blodtryck, protein i urinen och jag har inget av det vilket är bra men, det gör galet ont och nu kan jag int ha några skor alls så jag vet int hur man riktigt ska göra, ska jag gå barfota in på affärn för att köpa nya skor? Jag bad dock min lilla syster byta skor med mig så jag skulle få dom blå foppatofflorna som är lite större än dom jag själv har.

Igår har det monterats handtag på dörrarna, tittat över vad som skull ha gjorts och behövs göras nere, börjat packa bb-väskan, bakat bullar, handlat, tvättat, sett på film, städat köket och lite i källaren.

Idag trodde vi att det skulle vara fint väder men finns inga tecken på det just nu, så vi vågar oss inte på att börja måla några fönster. Så de blir nog ännu en mysdag med hjärtat.

Imorgon ska vi till Peters syster som fyller år, vi har till och med varit och köpt en present innan. :)



Vaknade till n underbar dag

Idag så vaknade jag, mådde illa och hade ont i ryggen men var på underbart humör ändå. Jag och Peter hade en lugnt kuddkrig, kittlades och pussades. Det har verkligen varit en toppen dag idag och när allt kommer omkring så är dt int så underligt vi ska ju ha en bebis snart, inom loppet 5 veckor så har vi en liten bebis här hemma. Peter hoppas att det ska vara en skit väder imorgon så vi skulle kunna mysa inomhus han hade stora planer om att tända ljus och se på några bra filmer ihop lät riktigt mysigt tycker jag. :)

Vi fick dessutom färg av grannen så vi ska kunna måla räckena i trapporna svart  då både upp till vinden och ner till källaren. Dom hade gjort det och det såg verkligen skit snyggt ut så jag hoppas vi kan åstakomma samma resultat.
I helgen verkade det som om att det skulle bli lit finare väder så då blir det nog att göra lite fönster sedan så ska grabbarna  elda bort lite ris. Men man ser ju vad som man hinner, jag ska då försöka fixa iordning allt runt ikring bebisen. Får väl se va dagen har att ge..

Näe nu blir det nog lite uppehåll på bloggandet får väl se hur lång tid det tar innan man är tillbaka och skriver igen :P

36+2

Peter åkte just för att jobba, idag har han sprayat 2 handtag svarta till innerdörrarna blev hur snyggt som helst, sedan städades båda bilarna invändigt, vi gjorde kärleksmums som vi sedan frös in för att kunna bjuda dom som vill kika på bebisen när den väl kommit. Blev dock inget bullbakandes idag då vi först inte hittade bullbaksskålen som är gigantisk. Så när de förmodligen skulle regna imorgon ska vi ta tillfället i akt och baka lite bullar. Vi har börjat tvätta lite babykläder och lite babysängkläder nu också så imorgon har vi nog tvättat de mesta som är tillräckligt smått. 

Imorgon blir det
Bullbakning och kanske någon annan kaka
Spraya klart handtagen och skruva upp dom
Handla inne i stan
Packa BB-väskan och skriva en lista tillsammans
Städa nere i källaren och på övervåningen
Laga helgmiddag


Peters viktnedgång min lilla älskling det är så synd om honom han har gått ner 14 kg från i höstas, 74,3kg väger han nu, han är som en liten plutt. Han däremot är jätte nöjd, han har större överarmar och spänner sig lagomt mycket. Han tycker att det är bra att det är så mycket fysiskt jobb på gården som han ska göra i sommar så han bygger upp sig ännu mer. Det är verkligen helan och halvan varning ska jag säga men nu är de mycket vatten i min kropp. Inte så skönt men snart är den biten färdig.

Lagat datorn

Ja nu funkar internet på den vanliga datorn verkligen underbart att ha en stor skärm att titta på, även om jag älskar den bärbara datorn också. :) Har just kommit hem från Em, vi hade super trevligt även om jag tog upp mycket plats genom att prata mycket om bebisen och runt ikring det, kände lite ångeset senare över att man bara pratar om bebben. Men det är inte så konstigt jag har bara den i huvudet just nu. :) Imorgon ska jag iväg för att träffa en kompis nere på stan som jag inte träffat på några månader så det blir säkert trevligt.

Och på torsdag ska jag ta Peter till hjälp och vi ska baka både bullar och bröd tror jag. Jag laddade upp med en massa jäst så här ska de bakas. Är himelens bra om man har lite hembakt när människor dyker upp för att hälsa på oss och bebisen. Om inte annat så är det ju ett trevligt tidsfördriv :)

Midsommar planeras och jag undrar egentligen vilken dag man firar midsommar? Är det fredagen eller lördagen man brukar fira?

Runda magen

 


v36+0

Ja idag är det bara 4 veckor kvar till beräknad födsel, finns inga tecken på att den ska komma tidigare. Egentligen kan jag ju få vänta i 6 veckor till innan jag får se min lill kille. Är lite jobbigt när jag knappt får på mig några skor och gravida får ingen medicin för att man samlar vätska detta leder nog till att jag kommer se ut som en ballong snart, eller ja ser ju ut som en liten ballong redan men inte överallt! :)


Paus

Ja igår gjorde jag en lista på vad som ska göras de närmaste veckorna, vad som är viktigt och vad man kan stjuta på. Vi har hunnit jätte mycket och nu håller Peter på att torka golven uppe så jag ska väl snart gå upp för att hålla honom sällskap. De mesta är små fix typ att lacka långskyltar till innerdörrarna, städa. hänga upp lampor och sånt. Men nu när det inte är något vidare väder så passar det utmärkt. Nu spöregnar det så inget fix ute idag.

I eftermiddag ska jag åka iväg för att träffa Em och Sofia. Vi skulle nog käka tillsammans om jag inte minns fel. :) Roligt att få komma ut en stund.

Bebben rör sig hela tiden och gör sin mamma underbart lycklig.

Mamma och Moster

Ja inte nog med att jag ska bli mamma iår utan jag ska även få äran att bli moster. Min syster ska nämligen ha barn i December, hon är tom beräknad till hennes egen födelsedag, nästa ett halvår yngre än min bebis så kusinerna kommer nog att tycka att det är roligt. Lite synd att hon bor så långt bort önskar att hon bodde närmare så jag kunde få krama och umgås med henne oftare. Jag älskar verkligen mina syskon, skulle aldrig byta bort dom.

Näe nu kommer hjärtat hem så nu ska jag unna mig en puss :)

Ont i halsen

Jag har fortfarande inte blivit sjuk, utan har bara irreterande ont i halsen. Fötterna svullnar så snart kan jag inte ha några skor, foppa skorna som varit skit stora får jag knappt på mig. Prövade på min uthållighet idag, Peter hade tagit upp dammsugarn på vinden eftersom det ska städas uppe innan lillen kommer. Ja iaf så tänkte jag att jag kunde ju iaf pröva dammsuga lite grann. Ja startade dammsugaren och vips så hade jag dammsugit ett rum. Tänkte att jag då lika gärna kunde pröva att moppa golvet. Moppade golvet som fortfarande ser jobbigt smutsigt ut. Efter det var jag helt slut på och hade duktigt ont, gick ner och tog mig middag och såg unga mödrar. Hade otroligt ont och mycket sammandragningar tänkte att jag nog måste lugna ner mig så la mig för att försöka sova en stund.

Ont ont ont, somnade strax men vaknade snabbt igen för jag hade duktigt ont i ryggen och runt höfterna. Alvedon blev nästa besvär jag tog mig nästan inte upp ur sängen men efter en vilopaus och nya kraftantag så tog jag mig upp. Imbillade mig att alvedonen snart skulle börja verka.. Nu sitter jag dock och väntar på att hjärtat ska komma hem. :)

Dagen påhitt

Peter ville in till stan så vi tog en trip in till Umeå, köpte nytt nätverkskort en present till Anna, inhandlade lite lådor till expedit hyllan, några kuddöverdrag, kökshandukar, 2 kittpistoler och sedan en dvd/cd bok.

Så nu ska jag bli mera noga på att bränna ut bilder varje månad oavsett så man vet att man har n backup kopia någonstans om något skulle hända. Sorterade nu upp bilderna i boken så de ska vara lätt att komma åt och lätt att se vad d är jag söker.

Näe nu ska jag göra en "göra-lista" till i veckan, vill ha en massa grejer gjorda veckorna framöver. Ska sedan göra lite mat och kanske fixa lite gardniner och grejer ner till källaren.


BarnMorske besök

Ja imorse va jag hos barnmorskan. Vi skrev en sammanfattning om graviditeten och vad jag önskar kring förlossningen.

SF mått 37 cm, blodtryck 138/87, puls 135, bebis hjärtljud 148, blodvärde 131, socker 6,8
Blodtryck efter blodvärde 120/68, puls 85

Ja ett skapligt bevis på att jag är hemskt rädd nålstick, barnmorskan han dock bli orolig att jag åkt på havandeskapsfögiftning då alla värden var lite höga, men vi gjorde nya test efter blodprovet och då var jag mera lugn. Jag ska däremot vara uppmärksam på sammandragningarna och om jag har hjärtrusning när jag är oaktiv. Bebisen har ännu inte fixerat sig men hon varnade även för förtidig vattenavgång då bebis inte fixerat sig så är det super viktigt att ligga helt stilla och ambulansen måste hämta en.

Efter besöket där så bokade jag in ett möte nästa vecka för att bekräfta faderskapet och skriva på papper på gemensam vårdnad. Blir skönt att få göra bort det :)


Söndags mys

Ja vi vaknade först tidigt, jag åt frukost sedan tog Peter en dusch. Vi varvade ner framför tv sedan så la vi oss och sov igen till klockan 12. Då had jag ganska ont så då var det dags att kliva upp. Peter dammsög nedrevåningen sedan så fixade vi lite på bromsarna på PVn, dom funkade nämligen inte så bra. Fast vi får nog göra om det när peter fått tag i rätt verktyg. När vi då gjorde detta så hann peter göra illa sig i fingret, sedan så föll PVn ner över domkraften. Jag lagade Peters finger och plåstrade om det, ska dock göra en undersökning lite senare ikväll så han inte åker på blodförgiftning eller något dumt. Vi drog ihop lite ris sedan så började Peter på gräva upp roten till rosenbusken. Tur vi har traktorn så inte Peter sliter ryggen av sig, sen är det bara att fylla med lite jord och gräsfrö så kanske vi har gräsmatta där, dock ser det inte så bra ut på den frånten där vi har planterat.

I veckan ska vi röja undan riset som är kvar, arbeta ute, ta bort den gamla komposten, påbörja arbetet på fönsterna i v-rummet, beställa 2-3 rutor som är trasiga, köpa ett nätverkskort, n prestent till anna och en cdbok att att bilderna i, fara till barnmoskan, baka bullar, träffa Sussie, träffa Em och syster Malin kommer också någon dag i veckan, då blir de troligtvis lite fotning med magen och Peter, fira Anna som fyllr 29.

Ja hoppas veckan går fort nu så jag bara slungas in i vecka 37 (22/6)

Ikväll ska vi inte göra så mycket hoppas på lite mys nu framför tvn bara så är jag rätt nöjd.

Festen

Idag har jag ont i öronen och halsen, tror att jag håller på bli sjuk. Vid 3 tiden komme grannen över och då gick vi över till den andra grannen. Satt och surrade där tills klockan 16:30 då vi åkte hem för att göra oss klara för grillningen. Träffade alla grannar, lekte med deras barn (mest med småtjejerna som var 3-5 år) åt god mat, allt var underbart trevligt. Peter var nog ganska på lyset innan vi komme hem, dock inte allt för sent för jag blev less och åkte hem vid 23:30. När vi hade varit hemma en stund så kom grannarna över igen och surrade, fick gå husesyn och Sussie skulle komma över med barnen och bullar i veckan så de käntes skönt att jag får lite sällskap till veckan.

På midsommar blir en sammanstålning mellan dom som väljer att fira med oss och sedan grannarna, så ser fram emot ett riktigt midsommarfirande. Hoppas de blir sol nu också annars kan man inte riktigt sitta och då blir det lite jobbigt.

Lunch paus

Har lunchpaus just nu, grabbarna har just åkt iväg för att gräva lite vid pumphuset. Om någon timma ska jag gå över till Viktoria för att väcka henne och föröska få med henne och träffa och surra med lite grannar. Dagen startade otroligt bra med mycket sol och vind. Det är nämligen arbetsdag inne i byn, ett bra tillfälle att lära känna grannarna. Vi hamnade i en grupp som skulle forsla ut jord på fotbollsplanen, jag drack däremot kaffe och umgick med barnen en massa. Riktigt roligt, men kan knappt skilja på namnen är ju så många namn som man ska hålla rätt på. Men man blir slut av att vara ute även om man inte gräver och krattar som alla andra. Alla grannar verkar hel hygglo så de blir roligt att få lära känna alla. Vi ska grilla närmare femtiden och sedan skulle de bli lite festande senare på kvällen. Jag ska iaf följa med och njuta av alla människor så de blir bra, jag har ju viktoria som ska köra oss om jag får värkar, om inte annat får väl hon agera barnmorska om de skulle ta för lång tid :)

Inte så länge kvar till lillkillen får titta ut, han kan ju komma närsomhelst egentligen men de är ju bra om han stannar tills v37.

Lillen är mycket piggare idag, så nu sparkas han för fulla muggar och har gjort det rätt mycket under förmiddagen. Näe kanske jag ska hoppa in i duschen om man ska vara klar till fem. Marinera köttet kanske vore en dålig ideé heller.



Solen

Solen stålar och jag njuter av att sitta ute även om vinden självklart är här som vanligt. Det posetiva då är ju att jag slipper myggor andra ohyror. Jag har suttit ute sedan halv tolv och vill sitta ute minst till hjärtat kommer hem från jobbet. Han vill verkligen ha semester nu, bara vara med mig och njuta av väder vind, pyssla på här hemma. Men han får inte semester förrän den 12:e juli. Det är bara en månad kvar, kommer våran älskling ut före så blir får ju peter självklart vara hemma längre md oss.

Igår hade vi en underbar kväll då vi mysade och bara njöt av varandras sällskap. Vi har 2 datum då vi blev tillsammans och igår var det datumet vi egentligen blev tillsammans. Den dagen för tre år sedan hade vi ett otroligt jobbigt samtal om hur våran relationen skulle fortskrida. Var vi kära eller what? Ja idag ser ni ju resultatet av våran kärlek.

Drömmen blev sann, jag tror att alla är ute efter den sanna kärleken och jag vill tro jag funnit den. Jag är så otroligt lycklig. Drömmen om kärlek, hus och barn kommer snart alllihop vara uppfyllda. Men då får man inte glömma bort att man måste vårda drömmen och inte ta den för given för då mister man kanske den. Näe nog ord från en kärlekskrank Linda.

Vill inte ens börja

Ja jag vill verkligen inte ens börja bränna ut bilderna och märka upp dom. Vet vilket himla jobb det är! Sedan har jag inte så stor koll på vad som är bränt och inte vilket innebär att jag vill göra om alltihop för att verkligen veta att allt kommer med!

Bebben har inte rör sig speeciellt mycket sedan igår, lite granna i bilen på väg hem från min Mamma sedan har det varit rätt så lugnt. Det är inte heller några mega sprakar ut bara lite snurr, tryck sparkar. Lill Mamman gillar det inte!

Peter hade klippt gräsmattan igen men har glömt två plättar så idag ska han få fixa dom. :) Sedan så tänkte jag kanske att vi kunde smita iväg på bio ikväll om hjärtat var sugen på det. Verkar ju bli fint väder så man kanske ska ta vara på det oxå och grilla. :)

Hoppas jag blir av med den här hemska huvudvärken, vaknade med hemsk huvudvärk för ca 40 min sedan. Tog en alvedon men än så länge har de inte minskat.

Snabb update

Ja dagen har varit full rulle på. Först göra sig iordning, åka in till stan för att hämta upp mormor och moster. Åka och handla blommor, mat och tårta. Väl hemma hos mamma fixa iordning med ballonger, presenter, blommor mat och allt som skulle vara klart när vi komme hem från Malins student. Iväg till vännäs möta upp Malin och sedan Jenny som en bonus, ge presenter hurra och sedan tillbaka hem med alla släktingar. Fixa fram dukning, mat och sånt. Efter maten, tårtan och present öppning sminkade jag Malin i guldaktigt skimmer sedan skulle hon iväg. Helt utmattad var man, men vad har jag att förvänta mig. Dagen var dock helt underbar med alla älskade släktingar som man vill krama om hundra gånger!

Komme hem och internet funkade inte på vanliga datorn, Peter på uruselt humör, måste dessutom köpa nytt nätverkskort till datorn förmodligen för att få internet att fungera igen. Imorgon ska jag bränna ut alla bilder för säkerhet skull om något hemskt skulle inträffa. Sedan blir det att införskaffa sig en fin cd bok att ha alla bilder i så man lätt kan komma åt dom.

Nu håller älsklingen på att göra rabarberkräm så vi ska få något gott att smaska på.

Studenten

Ja nu ska jag äta gofrukost och sedan göra mig iordning för att åka in till umeå för att dricka kaffe med mormor och invänta moster, hämta lillebror och sedan bege oss hemöver.

Klockan halv tre ska vi se syster rusa ut från skolan, härligt att hon tog studenten härliga lilla syster som är så duktig.

Bebisen har det trevligt där inne i magen och rör sig lagomt mycket för man ska känna ett lätt illamående.. :) men jag älskar ju lillungen för det!

v 35 +3

 

 

Några bilder med jag och hjärtat :)


Dagen

Jag hade tänkt bege mig in till Umeå idag, men jag vet inte hur jag ska lösa allt. Peter ska ha bilen för att åka till sin morfar och röja en massa där..Så han måste ha släpvagnen, den vägrar jag att köra så vet inte hur jag ska lösa det. Peter har för tillfället pvn till jobbet men han kommer hem vid tre tiden. Att köra flera vändor in till umeå kändes inte så ekonomiskt  heller.

Humöret är inte på topp, jag är less på att inte kunna göra något. Att inte kunna hjälpa till med hushållsysslor, pyssel ute och liknande. Är otroligt less på att vara ensam hemma hela dagarna. Jag skulle kunna göra fixa med bilderna på datorn, rita eller liknande men jag har ingen lust med det.. Jag stör mig på att det är stökigt här hemma men det är egentligen bara dammit inte stökigt. Tvätten är tvättad och disken diskad tom garderoberna är sorterade och utrensade, de flesta lådorna är också sorterade.


Tittat på lite namn

Har tittat lite på några namn, så jag har några namn att falla tillbaka på när ungen vill titta ut. Liam är de namn som ligger varmast om hjärtat men man vet ju inte om det är en Liam som tittar ut eller om det är en liten Elias eller kanske en Seth.

Samtidigt som jag kikar på lite förnamn försöker jag lista ut va min inställning är till mellanamn till våran lillkille. Peters familj vill att vi ska använda deras släktnamn (gustaf, olof, fanns något fler också som jag inte minns) men jag vill inte bara ta ett namn för att tillfredställa någon annan. Peter kanske är lite traditionell har man döpt alla barn i släkten till Olof måste man kanske fortsätta med det. Även om han inte tycker namnet är fint. Ja vill bara ha namn som jag tycker är fina.

Näe nu ska jag släppa namnen ett tag till

v20 vs v 35

V 20 vs v 35

 


v 35+0

Nu har det gått 35 veckor, 35 dagar kvar innan bf :)


Skumt

Mjölknoja, ja läste ju härom dagen att man kallat tillbaka mjölk som det fanns någon bakterie i slutade med att jag hällde ut all mjölk som vi hade hemma. Vägrade dricka och blev hur nojjig som helst. Hade jag inte läst va som stod på vk skulle jag absolut inte mått dåligt men nu när jag vet om det så klarar jag inte av att dricka upp det. Har sovit ännu mer nu på kvällen och har just vaknat så ska väl snart försöka lägga mig i sängen så jag får lite hel sömn, humöret har inte varit på topp men det är nog all sömnsviktningen som gör sig gällande.

Imorgon ska vi ju på föräldra utbildningen igen så jag hoppas som sagt att jag kan ragga upp några nr för en senare träff i höst. Så på förmiddagen ska jag göra mig iordning och kanske till och med ta några magbilder har ju varit lite dålig på att lägga ut bilder nu på slutet, men det är inte så kul att lägga ut bilder när man ser ut som en lite fotboll :)

Myggbiten och galen, jag dör verkligen av alla kliande bett som jag har fått, typ 10 på händerna och tio på fötterna som det verkligen inte går att låta bli att klia på så de kommer att sluta med att jag är ett ända sår!

Dag 19

Frukost
Gröt, mjuk och hård macka med tomat och gurka 3 dl mjölk

lunch
Nudlar, svag saft, hårdbrömacka med gurka


Middag
1,5 dl potatismos, 4 fiskpinnar och 2 morötter, hårdbrödmacka, vatten

Som ni ser så är det inte så bra dag idag heller då jag inte äti någon mellis men är väl lite svårare när man sover bort hela dagen. :)

Magen

Ja mätte ju magen här om kvällen i omkrets och stor magen har man ju ca 116 cm, kändes otroligt mycket att min lilla mage har växt sig så stor. Men grannen berättade att hon haft 135 i slutet av sin första gravidtet och andra grannen som är gravid hade 125 cm och hon skulle ha om två veckor. Undrar om man hinner bli så stor eller om lite vill vara vänligt och titta ut lite tidigare.

Vägde mig nu också och jag får verkligen ångest över att ställa mig på vågen har gått upp 11 kg utan kläder på morgonen, men mycket verkar ju vara vatten. Fötterna och händerna är duktigt svullna och det är nog tur att gympaskorna är relativt formbara, foppatofflorna gör sådana fula märken under fötterna pga allt vatten så det är inte så skönt. De är ju fortfarande några veckor kvar så jag kan ju tvär gå upp nu också en massa men jag hoppas att lilla hjärtat kommer ut snart.

Jag slarvar lite med kosten under helgen men håller ett bra värde under veckorna, helgen (fredagpsöndag) har jag hunnit stoppa i mig en glass (utan socker) tre kexchoklad a 55, 2 chockladbollar, 2 glas coca cola och 1 glas fruktsoda, 3 drömmar. Jag slarvade även med lunch fredag och lördag så jag kan ju inte säga att man varit otroligt duktig inte.



Framtidsplaner

Ja idag har dagen gått otroligt fort. Har hunnit sova igen de timmar jag inte kunnat sova i helgen sedan bara tagit det lugnt. Sammandragningarna har väl minskat men ändå ca 2 ggr i timman undr hela dagen. Rör jag mig det minsta så ökar det, men när jag bara vilar så håller det sig till 2 ggr i timmen. Får c om stora dagen kan komma snart eller om jag kommer åka på övertid?! Bebisen är ju inte riktigt klar än så han får gärna stanna där i 2 veckor till då han har tjockat till sig lite och lungorna är lite mera utvecklade.

Peter komme hem och vi myste n stund på soffan, jag innerst så d blev inte någe mycket plats kvar åt hjärtat mitt, men jag kunde iaf sova så trött var jag. Efter någon timma gjorde vi middag och nu sover älsklingen igen på egen soffa. Han fick mera ont i ryggen efter mysandet på den trånga soffan med mig.

Under middagen surrade vi lite om våra framtidsplaner med babyn och lite smått runt i kring praktiska saker som säkert int fungerar i praktiken men det är ju alltid trevligt att ha lite och prata om. Fick ju en slant till vårt bröllop av peter föräldrar så jag har kikat runt på lite trevliga grejer, kollat va de skulle kosta och vilket buffert man behöver till en hyffsat stor bröllop, jag är långt ifrån en färdig budget men det var iaf ett trevligt tidsfördriv under dagen.

När peter fått sova till sig någon timma ska jag väcka honom och han ska få göra det sista på ena fönstret så de hinner bli klart till imorgon kväll.


Mysmorgon

Vaknade samtidigt som Peter åkte iväg på jobbet, många pussar kramar och mys innan han for. Efteråt så åt jag grötfrukost och mackor, riktigt gott. Tom på kvällarna är jag sugen på gröt man längtar till morgonen då jag ska göra frukost igen.

De andra fönstret blir inte klart förrän imorgon då peter hunnit kitta och måla två varv. Känns ändå superbra att de börjar bli klart så vi kan börja på vardagsrummet. Vi har nu hunnit ca 50 av mellanvåningen.,

Har har myggbett över hela händerna jag blir galen måste köpa någon salva som jag kan he på. Näe nu ska jag försöka ta de lugnt i några timmar kanske till och med sova några timmar till. :)

Nu är d gjort!


 

 

Har äntligen blek mitt röda hår sedan så färgade jag det ljusbrunt. Får c vad som händer om jag får någon snäll syster som kan bleka lite slingor på mig. Hade bara i färgen i ca 10 minuter men ändå blev det riktigt mörkt tycker jag. Lite hemskt känns som det är lite gröna nyanser i färgen men huvudsaken att jag det inte är mycket röda nyanser.

Imorgon ska jag bara ta d lugnt och försöka sova till mig. På tisdag är sista mötet med föräldragruppen men jag hoppas på ragga till mig några nr för att sedan kunna träffas typ till hösten om någon är sugen.
Nu ska jag umgås med min duktiga älskling en stund innan han går och skruvar ihop ena fönstret till arbetsrummet som är klart. :)

Behov

Ja just nu är jag i behov att färga håret, duscha och bara ta det lugnt kanske lite sömn också. Men har ingen egentlig ro att vara still. Humöret är det allra sämsta så att vara ute med arbetsmyrorna är en påfrestning, vill ju som vara glad och trevlig när man har människor runt omkring sig. Vi har målat 75% av arbetsrummet klart, fattas bara ett varv till om två-tre timmar sedan måla insidan men vi måste vänta med att kitta och måla en sida. Men jag tror att de ska gå att göra i natt om ser klart ut på himlen över natten.

Just nu trimmas, rensas och huggs ut massa grejer, peter ska nog dra över en massa ris till grannen ikväll också så kommer dom att elda lite senare. Idag ska jag nog göra en lax och kräft paj till middag om nu svärföräldrarna stannar så länge, dom kanske vill åka iväg till svägerskan.

Näe om kanske man ska få lite bättre humör och vara arbetsledare en stund, verkar som jag är duktig på det iaf.

ont i min rygg

Ja idag har jag suttit betydligt mer, har haft ont i ryggen. Peter föräldrar är ju som här och ska sova över tills imorgon. Vi har väl inte hunnit så mycket egentligen men vi behöver iaf inte ha samma tempo som tidigare i veckan då de bara varit Peter.

Källarfönstren är klara så fort det hunnit torka, köksfönstret är klart.

Vi har grundat alla fönster till arbetsrummt och målat två varv mellan. Så imorgon blir det och kitta och måla utsidan, börjar man då tidigt så hinner man måla två varv och sedan är det klart.

Vi har tagit bort ett till träd och de blir möjligtvis lite röjjande efter maten om det orkas förståss.

Är lagomt trött också fick inte så mycket sömn, vaknade 1 timma efter vi gått och lagt oss dvs vid halv 3 i natt sedan var jag vaken i 2 timmar, kunde somna om och sova i 3 timmar. Så jag hoppas jag får lite mera sömn i natt.

Senare i veckan ska jag sy gardiner till källaren och peter ska få fixa matkällaren och köra bort massa skräp på återvinningen.

Fredag

Ja igår hände det rätt så mycket, peter målade klar köksfönstret påbörjade arbetsrummet, for och köpte en stege sedan drog undan en himla massa ris. Jätte kul att de händer grejer på gården fast alla kanske inte ser det. Vi dansade i garaget hemskt långsamt men ändå kände verkligen att det var de mysigaste på hela veckan. När vi hade arbetat hela dagen så gick vi ju över till grannen och var där till klockan halv 2. Peter och jim tog några kalla medan de eldade upp ris och stubbar. Rätt mysigt att vi träffat dom men jag kan ju erkänna att jag blir hemskt blyg. Vet verkligen inte varför jag blir det men ja de går kanske över. Känns som jag är den tysta blyga i gruppen på fyra, så vi får väl se om de blir bättre. Grannarna nämde även också att dom trodde peter var pappa pappan, jag skulle inte vara mamma mamman. Dom trodde inte jag var någon som ville umgås med mina barn och leka med dom, baka med dom, tyckte det var jätte hemskt att höra. Jag som verkligen vill bli mamma mamman, jag har alltid varit som en liten höns mamma åt alla mina syskon och vänner. Men ja får väl se i senare i höst om dom ändrar uppfattning om mig ang det eller om dom får rätt.

Idag kommar Peter föräldrar hit för att hjälpa till med fönsterna och lite avverkning.













Varit ute hela dagen

Ja och nog ska de fortsätta på samma spår. Ikväll ska vi grilla och äta gott, vi har tagit fram fläskfilé till de ska vi nog göra en sallad och hemmagjorda klyftpotatis. Nu ska ska vi ta en paus i arbetet och åka iväg för att köpa en stege och lite små grejer som mjölk och dylikt. Flaggstången gick även av idag då de blåste som mest, inte alls så trevligt den hade ruttnat igenom så då ska man köpa en ny sån då. Men hörde idag att de inte var så dyr ca 2000kr för en glasfiber och dom behöv man inte alls sköta om. :)

Näe ut och sola lite :)

Solen är här igen

Ja nu verkar det vara solsken som gäller förhoppningsvis hela helgen. Har just ätit frukost och ska snart väcka min underbara älskling, igår blev han inte alls så glad när han fick sovmorgon. Han ska då ta lös köksfönstret så de sista kan målas, men han slipper ta isär dom idag :) sedan ska han ta lös arbetsrumsfönstret så de kan skrapas och målas imellan. Sedan i eftermiddag åker vi nog iväg och köper en stege och hämtar lite jord från svägerskan som inte behövde det. Vi behöver ju stegen tills imorgon så de blir skönt att få det fixat men jag bör nog se över om det behövs något mer i kylen eller inför helgen. Ikväll skulle det ju eldas hos grannen en massa ris och sånt så peter ska nog dra över allt sånt till grannen också.

Näe om man ska ta tag i lite grejer nu då :)




4 Timmars väntan

(Bilden är taget från vk.se)

Vackra malin och hennes fredrik

Det var värt att vänta ca 4timmar för att se henne i knappt 1 minut :) Älskar verkligen min lillasyster

 


Inga bilder

Inga bilder idag heller, har inte tagit några nya bilder på magen i veckan heller, ja i söndags fick jag några bilder som jag la in på andra datorn orkade inte dra över dom till den bärbära nu när bara den funkar. Men veckan är heller inte slut så jag ska försöka göra mig fin någon kväll och fota mig och älsklingen igen nu när det är så nära, annars lär man inte hinna.

Saknar hjärat så himla mycket, kommer hem och fortfrande är det flera timmar innan han har hunnit hem från jobbet. Som tur slipper han skruva ihop massa fönster eftersom vi inte gjorde målade några idag. Imorgon skulle de vara hyffsat väder så då blir det till och måla igen.

Fågelungar, när jag komme hem upptäckte jag att vi har fågelungar under taket på huset. Två fåglar matade hungriga fågelungar, ja jag tror då de var det för det pep så fint därifrån. Lite mysigt allt det här på landet, härom dagen såg vi ännu ett litet rådjur på våran lilla bakgård.




Ryggen och myggen

Har duktigt ont i ryggen idag, åkte iväg på en liten nöjestrip i stora centrum. Först åkte jag upp på kontoret för att kika om chefen eller några kollegor var sugen på en kaffetår. Inte en människa så långt ögat kunde nå så jag åkte vidare till min kära mormor, vi drack kaffe och surrade på. Systrarna komme och jag fick se vackra malin som skulle gå på balen. Vi åt lite våfflor och sedan begav jag, jessiva och mamma oss iväg för att köpa malin present. Ett macro objektiv. Redan vid 13 tiden började jag få sammandragningar som tusan gjorde dock inte så ont, 4 ggr i halvtimman fram till klockan var 19 något då vi försökt att se min syster gå in på balen. Va ju som bara tvungen att se henne när hon gick där på röda mattan. Kanske inte var så smart för de gjorde riktigt ont, fick lov att vila hemma hos mormor sedan i några timmar för att de skulle gå över, men man hinner bli lite stressad när de kommer så ofta. Ryggen gjorde saken inte heller bättre men när man fått vila så blir det ju lite bättre.

Mygga som hemsöker mig
Jag fattar inte vad d är för mygga som hemsöker mig, är endast en mygga i hela huset och han väljer att terrorisera mig. Han har nämligen någon mutantgen och flyger iväg snabbare än vad jag hinner slå, så de lär säkert sluta med fler myggbett för min del denna kväll. Har redan 7stycken myggbett och jag skulle klara mig fin fint utan dom.

Lite regnigt

Ja peter ska få sova ut idag när de lix är lite dåligt väder. De blir mest att dola på inne idag, kanske får jag en lyxen att få ett städat hem. De är närmare en månad sen det blev dammsugat och moppat. Får se hur less hjärtat är för det är ju bara han som kan göra det.

Nu är alla källar fönster klara vi ska bara måla insidan på 3 fönster och utvändigt på 1 till som vi inte kommer åt riktigt. Köksfönstret ska bara målas och kittas imorgon så är vi klar med det. Då kommer vi att skrapa och börja måla fönsterna i datarummet. Efter helgen kommer förhoppningsvis datarummet vara helt klart men man ska kanske inte hoppas för mycket.

Idag ska jag åka iväg på eftermiddagen och titta på malin när hon ska gå på balen, de är inte så ofta men får se henne uppsnoffsad med klänning och allt. Ska hinna boka tid till en barnmorska i stan för att slippa åka till R-fors 4 mil bort om jag går över tiden. Sedan ska jag ringa ett hemligt samtal :) Hoppas mamma tar med sig barnkläderna jag fick av hennes kollega sedan ska jag be henne ta med lite stänger och möjligtvis symaskinen. Jag ska försöka sy lite gardiner till källaren.

Dag 14

Frukost
Gröt, hård och mjuk macka med tomat och kalkon 2dl mjölk

Mellis
Banan

Lunch
2 dl pasta 4 skivor korv 4dl mjölk

Mellis
Banan

Middag
Rädisor en knippe, vatten, 6köttbullar 1,5dl potatismos


Soligt men inte någon värme

Jo eller ja beror ju på hur man ser det, det är ingen våld värme. Sitter ute i mjukisbyxor och tjock kofta. De blåser rejält men jag njuter av att solen vandrar ensam på himlen. Första varvet på fönsterna är målade för dagen. Peter är så otroligt duktig. Sedan ska han kika över den lånade motorsågen som inte vill arbeta med oss.

I helgen verkade det bli sol och lagom värme så då kommer Peter päron åtminståne en dag för att hjälpa till med fönsterna och utomhus göra. Vi ska klippa lite buskar och sedan ser man väl vad man hinner

Vi planterade ju ut blommorna som jag köpte i helgen men självklart frös två blommor jag blev lite besviken så jag vet inte hur jag ska göra med dom. Men man lär sig av sina misstag. Får se nu om jag ska försöka ta reda på lite jordgubbsplantor, gräslöken och lite persilja som jag skulle få av svärmor och börja på min lilla örtgård.

Föräldragrupp 3

Ja idag var det besök på förlossningen som gällde. Vi fick kika runt på lokalerna, pröva lustgasen och lite dit och dat. Lustgasen var väl mest givande på hela trippen, då vet man ju hur man reagerar när de gäller. Men en sak va ju säker jag hade dåligast lungor av alla jag tog i och tog i men syntes knappt att den reagerade. Men de funkande iaf så man kanske är mottaglig ändå.

Efter förlossningsbesöken besökte vi nya BB. Var super fina moderna rum och käntes inte riktigt som man var på ett sjukhus. Hoppas verkligen att Peter får möjlighet att sova där med mig när man nu kommer dit.

I föräldragruppen är jag den som är beräknad först så de blir riktigt spännande och se om jag får först eller.
Barnmorskan berättade även om att jag går över tiden så ska jag åka till en barnmorska i Robertsfors. Jag blev totalt anti och ska kolla och boka in en tid hos en barnmorska i stan för säkerhetsskull.

Trött

Idag har jag varit helt slut, glad men slut. Fick så ont efter trippen till affären att jag har inte gjort ett jota efter vi komme hem. Men snart ska vi iväg till föräldragruppen och ha studiebesök på förlossningen.

Ja är inte alls sugen på all laga mat, heller inte att äta någon. Vi åt rätt sen lunch så jag hoppas det räcker med lite lättare middag. De blev så sent idag så Peter hann aldrig börja måla på fönsterna vilket var otroligt otur. Men mat behöver man ju och man kan ju inte hjälpa att pvn bråkades lite.


Oturen håller i sig

Ja imorse är Peter på uruselt humör och det slutar med att jag lämnar honom hemma för att jag orkar inte med någon surgubbe. Åker iväg på mvc men då har han slutat sura och han kommer i rasande fart till mvc med pvn. Han är på super bra humör och vi åker iväg för att handla lite eftersom allt är i princip slut. Efter bara några minuter har jag super ont i knäna, ryggen och jag känner mig framtung. Vi plågar oss igenom affärnen och sedan bär det av hemmåt. Väl i säver så måste ju peter ha hem pvn och jag åker iväg. Väl hemma så ringer telefonen och Peter står kvar i sävar, de var något knas på bilen. Ja en halvtimma senare så är han nu på väg hemmåt.


Värden på Mvc

Blodtryck- 126/68
Bebis hjärtljud- 136
Bebis placering- Huvud neråt ruckbart
SF- 35




RSS 2.0