Update

Ja idag så va vi till Barnmorskan, hade super hög vilopuls 122 så nu ska jag in på vc imorgon för att träffa en läkare. Som vanligt blir jag lite nojjig och rädd, tycker ju inte om de här med läkare. Gruvar mig för att dom vill ta en massa blodprover. De e ju underbart att dom håller koll på en så man är i goda händer men de hjälper inte ens att tänka så.

Mormor började självklart prata om stuma så jag blev inte mindre hypokondriker av det, men de bästa är väl ändå att försöka tänka på annat.

Ner på Ersboda området för att göra en shoppingrunda, köpte vägglampor svarta men en var dock sönder ska ringa och kolla om de att byta nere på stan istället för att beställa en ny. En ny lampa till vardagsrummet,en rullgardin, tyg till gardinerna i källaren (Lila sammet), dörrfärg och inomhusfärg. 2 bodys och en pj's i stlk 50 med andra ord rätt så mycket och dyra grejer.

Peter har nu skruvat upp den ena lampan som var hel, målat en del grejer i källaren, byggt en hylla, hängt upp rullgardinen, super nöjd över dagen förutom oros molnet som hänger över en.

Kommentarer
Postat av: malin

gu va ni hannel så himmla roligt :D moster längtar efter bebis!!! blir lite nyfiken på dom där lamporna bilder önskas ;)

2010-06-29 @ 22:27:25
URL: http://malinhallen.blogg.se/
Postat av: Malin, 22 år Gravid v40

Du gumman, jag har haft vilopauser på 150 - 160, och ibland lite högre. :) så du behöver nog inte oroa dig.

2010-06-30 @ 09:21:36
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0