Tisdag - v38

Ny vecka igen? Att tiden verkligen går framåt ändå. Underbart väder igen så jag har klätt mig någorlunda lätt för en lite mera aktiv gravid dag. Ska till Barnmorskan klockan 11 göra de vanliga rutinkollarna och förhoppningsvis ser allt bara bra ut. Efter det så ska jag in till stan när jag ändå kommit mig så långt som till barnmorskan, ska hämta ut lamporna vi beställt på elkedjan, åka en tur på boom och kolla om dom har någon snygg lampa till v-rummet, köpa lite färg och små grejer på jula.

Igår beställde gjorde jag iordning alla foton, skickade in ca 250 bilder för framkallning men olyckligvis gick inte 850 bilder att ladda upp, jag har försökt men utan något resultat så jag får hitta på någon annan lösning. Jag har varit otroligt dålig på framkalla på slutet vilket resulterar till detta man vill framkalla över 1000 bilder på en gång, inte bra.

Ja efter några små ärenden så ska jag nog sammanståla med mormor och förhoppningsvis få i mig lite kaffe.

Lyssnar på Live och lillen verkar dansa lite till musiken så inte helt fel är det väl.

Igår blev ganska mycket gjort, vi såga ut en hylla i matkällaren sedan så byggde vi ihop en ny hylla också, nu ska bara allt målas så de ser någorlunda roligt ut. Vi städade, vädrarde sängkläder, tvättade gjorde en god renskavsgryta passade på och mysa i några timmar också innan läggdags.

Pulsen är himla hög även fast man inte gör något känns som jag sprungit i trappor hela dan eller något. Försöker att andas och ta de lungt men utan någon som helst framgång. Näe skriva en lista på va som ska hinnas göra idag så jag kommer ihåg allt. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0