Vaknade till n underbar dag

Idag så vaknade jag, mådde illa och hade ont i ryggen men var på underbart humör ändå. Jag och Peter hade en lugnt kuddkrig, kittlades och pussades. Det har verkligen varit en toppen dag idag och när allt kommer omkring så är dt int så underligt vi ska ju ha en bebis snart, inom loppet 5 veckor så har vi en liten bebis här hemma. Peter hoppas att det ska vara en skit väder imorgon så vi skulle kunna mysa inomhus han hade stora planer om att tända ljus och se på några bra filmer ihop lät riktigt mysigt tycker jag. :)

Vi fick dessutom färg av grannen så vi ska kunna måla räckena i trapporna svart  då både upp till vinden och ner till källaren. Dom hade gjort det och det såg verkligen skit snyggt ut så jag hoppas vi kan åstakomma samma resultat.
I helgen verkade det som om att det skulle bli lit finare väder så då blir det nog att göra lite fönster sedan så ska grabbarna  elda bort lite ris. Men man ser ju vad som man hinner, jag ska då försöka fixa iordning allt runt ikring bebisen. Får väl se va dagen har att ge..

Näe nu blir det nog lite uppehåll på bloggandet får väl se hur lång tid det tar innan man är tillbaka och skriver igen :P

Kommentarer
Postat av: Malin, 22 år Gravid v38

Ja vi har haft någon gång då och då, men det blir liksom aldrig romantisk eftersom jag jämt har ont :( snyft. så tråkigt så. ja hon får gärna komma inatt, imorgon idag. jag längtar så mkt

2010-06-18 @ 11:07:48
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0