Bara lite onödigt surr

Ilias ligger i Babysittern och är bara super snäll. Han somnade ganska tidigt igår kväll runt klockan 20. Sov tills klockan var 23 matades och gav lite ersättning. Vaknade igen vid 2 och 4 och till slut vid halv 7. Han låg sparkades och boxades typ en halvtimma då han blev hungrig, matades och sedan påklädning. Idag har han på sig en superfin rumper som han fick av tant Jenny. Jag har bestämt att kalla alla som inte är något till honom Tant/farbror låter ju super roligt tycker jag. 

Idag är det super fint väder så vi ska väl ut på en prommis snart, tänkte faktiskt vänta på Peter han ska få sova så länge som möjligt idag hade jag tänkt.

Imorgon är det fredag och vi åker då nog till Mormor för första gången. Vi skulle få låna hennes säng så då blir de inte så bökigt på nätterna. Alternativet är att lilla mor köper sig en resesäng. Fast vem vet törs mamma ha honom i den under natten?!

Kommentarer
Postat av: jenny

Tyckte han om kläderna? :) Hoppas de passar lite iaf och att ni gillade tårtan.. Linus ser framemot att få träffa eran liten å få surra lite "grabb-förlossningssnack" med peter :)

kram

2010-08-05 @ 21:07:24
URL: http://tokie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0