Bröstmjölk är bra mot allt

Ja vilka många nya husknep man får

Såriga bröstvårtor - smörj in med bröstmjölk
Snuviga barn -droppa lite bröstmjölk i näsborrarna
Röda stjärtar -smörj med bröstmjölk
Torr hud -smörj med bröstmjölk

Ja vad vare mer? Men man får verkligen höra hur man ska göra. Nu när lillkillen äter mesta dels mjölkersättning så får han lite mera ont i magen så jag började amma mera. Men nu fick jag höra ännu mera knep till att få igång magen av grannen.

Ge messmör i ersättning eller spä med lite extra vatten om dom börjar vara lite "bajsgrinig". En annnan hade köpt bifulus mjölkersättning och gav en gång om dagen så nu prövar jag de ett tag.

Nu har det inte varit några problem, vet inte om det är bifulusen, ammningen eller kombon av de båda tvån som gör skillnaden, för han har varit skitnöjd de senaste två dagarna.

Han är så snäll lille Ilias, idag somnade han halv nio och kommer nog att sova tills ett innan han får mat, sedan vid fem igen för att sedan kliva upp vid halv sju. Idag sover han för första gången i spjälsängen, när han sedan vaknar för mat så lägger vi honom i sängen så han får sova resten av natten med oss.

Kommentarer
Postat av: jenny

tänk att han redan är en månad :) Vill träffa er snart igen om ni har tid med oss förstås, linus är också sugen på träffa skrutten :)

2010-08-19 @ 06:54:28
URL: http://tokie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0