Mormor och morfar

Idag är vi hos Ilias mormor och morfar ute på landet :) Ilias ligger och sover i vagnen efter en massa mys med mormor, mamma och extra moster Durga. Inom kort kommer han nog att vakna till för lite mat. Han har har ganska nyligen kommit på efter en massa flaskmatning att de blir lättare att suga om man släpper flaskan. Detta leder till att han har börjat släppa och ta nytt tag på bröstet, det är inte speciellt skönt och man får verkligen trilskas innan han börjar äta. Tålamodet är inte riktigt på topp just då men går över så fort de jag vunnit kampen. Men får nog ta det om man ska använda både flaskan och amning. 

Pappa ligger ute i badtunnan med morfar och njuter av den härliga sommarvärmen. Han har fått en riktig paus idag, fått vara med morbror mattias och skruvat i "berta" så han är nog ganska nöjd.

Konstigt att man börjar prata om sig själv som mamma och alla andra får bli något också som mormor och morfar. Man tappar som bort sitt gamla jag och tänker sig bara som mamma.

Det gick hur bra som helst att ta sig hit, vi packade och bökade på hemma sedan så for vi och handlade lite barngrejer till min mamma så hon har hemma då man kommer och hälsar på och om vi inte hinner använda upp alla blöjor så finns de ju tills systers barn kommer på besök.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0