Övertrött liten grabb

Ja idag har han inte sovit mycket, han sov någon timma medan vi var på stan, en halvtimma imorse när vi var ute på promenad och en halvtimma i vagnen . Sedan har han somnat flera gånger och sovit 10 minuter, man blir lite utmattad av att det men förhoppningsvis sover han mera kväll. Förra gången han gjorde såhär så sova han från 7-02 sedan mat sedan sov han till 06:30 och se är rätt skönt. Men dom blir ju super hungriga när dom väl sedan vaknar. Men nu fick pyret mat vid 1730 så han hinner nog vakna för lite mat innan 02 :)

Idag var vi ju på stan, träffade jenny för en lunch, jag tog kassler och potatis med massa sallad. Vi hittade lite kläder till lilleman super sött! Sedan så for vi på ica och köpte lite frukt. Peter åkte på jobbet sedan har jag inte fått så mycket gjort då lilleman har varit vaken. Funderade på ta en till promenad idag men jag är helt slut. Kanske blir de två promenader imorgon. Målet är ju kanske gå två gånger om dagen. 

Middag blev rätt enkel, en grekisk sallad och en banan, men får nog äta en gröt innan man går och lägger sig så man får i sig lite mer.



Kommentarer
Postat av: Anna

Tack =) jodå, allt är bara finfint! Själv då? går allt bra med lillen? Han är då så söt =) Hoppas man får se honom snart =) Hur va förlossningen då? Jobbig eller lätt som en plätt? :P hehe

2010-08-24 @ 17:15:08
URL: http://icyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0