18+6

Redan i vecka 14 så gjorde vi ett Ultraljud, vi hade räknat lite fel. Men det var helt underbart att se bebben redan då. Den vinkade och rörde på sig jätte mycket. På onsdag bär det iväg igen mot specialist mödravården igen för att ännu en gång få lite fler bilder på bebben. Vi tänkte ta ganska många bilder, när man väl har chansen ska man väl ta den!

Jag är förståss lite nervös över att de vara något fel men min underbara sambo är rätt lugnande. Han är helt övertygad om att de är en flicka medan jag och alla andra tror det är en pojke. Vi ska inte kika vad de är för kön, det spelar ju faktiskt ingen roll. Fast nog skulle det vara roligt att se vad de är men tänk om de ser fel och man gör iordning allt med kläder och barnrum mm

Upptäkte igår att jag fått ett sträck på magen, ahh, jag trodde faktiskt inte att jag skulle få de, ser ut som en söm.

"Mormor" är i USA tills på tisdag och jag längtar så hemskt mycket efter henne, bara för att jag inte kan ringa varje dag eller bara veta att hon är hemma i huset. Fast snart kommer hon hem och då har hon nog köpt lite barnkläder åt "pyret" kommer vara roligt att ha lite kläder som inte är köpta på h&m eller kappahl :)

Kommentarer
Postat av: Familjen Korb ♥ Blivande tvåbarnsmamma

Så lite så!



Allt bra?

2010-02-15 @ 09:14:54
URL: http://salkert.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0