Oroad dag igår

Lillebror på lassa, han hade en hjärtmuskelinflammation. När vi då komme dit igår kväll såg han ut och må ganska bra. Glad vart han nog också att vi komme hela tjocka familjen. Vi blev så stressade alla systrar vi ville bara gråta hela dagen, innan läkarna kom fram till att de bara var hjärtmuskelinflammation, för dom gjorde en massa andra prover också och de kunde ju vara någe mer vilket gör en inte så lugn.

Dagen blev ju inte sämre av att jag fick kvalitetstid med båda mina systrar. Åt lite hemmagjorda bullar, var ganska populärt men nu ångrar jag mig att jag inte tog med en påse till lillebror också. Blir han kvar på lassa så ska jag nog åka upp dit med en bullpåse.

Idag ska vi på wheels, när jag vi vaknade fråga min sambo vilken bil vi skulle ta. Eftersom han sa i förrgår att pvn hade ännu nästan ingen bromsvärkan och att han inte skulle låta någon annan köra den så kändes det inte så aktuellt att ta den. Fick bara ont i magen av att jag skulle sitta höggravid i den när han i normala fall bromsar och man flyger in i instrumentpanelen stup i ett. Peter blev dock tyst lite halvsur och skyndade sig ut för att försöka fixa den innan vi ska åka ner på nolia. Inte speciellt mysigt att vakna intill den charmen.

Nu är lamporna upphängda överallt så nu är det bara fönsterlampor i massor ska införskaffas, men jag har inte brottomt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0