Torsdag 40+2

Ja idag ville vi verkligen att bebben skulle komma den 15:e är vårt favorit datum, de är så mycket som händer just den 15:e. Vi förlovade oss och köpte huset den 15:e så de skulle väl inte vara helt fel att få just då. Men bebben är inte på gång än så länge.

Istället för att ligga i plågor på förlossningen så kom mormor, mamma, syster, Ällie och wille förbi. Vi monterade ihop 2 klara fönster och tog ner 3 fönster som slipades och grundmålades, målade fönsterkarmar och dörrkarmar nere i källaren. Vi grundmålade även dörrar nere i källaren och målade 1 varv, innan kvällen är över ska vi måla 2 varvet.

Förmodligen blir de ingen bebis imorgon heller så då är planen att måla dörrarnas baksida 2 varv, städa inomhus, maskera och måla första varvet på fönsterna och då även slipa och grunda 1:a fönsterkarmen i v-rummet. På kvällen ska vi grilla och bara må gott för att de är fredag. Vi måste starta dagen ganska tidigt imorgon för annars kommer vi inte hinna vända på fönsterna och grundmåla dom så de blir att lägga sig ganska tidigt ikväll.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0