7-11 veckor kvar

Ja något sådant är det jag har officellt 9 veckor kvar till lilla bebisen tittar ut. Men den kan ju även komma lite tidigare/senare men omkring den tiden så är det ju helt okej att den kommer. Tänk att man ska få en liten pojke, en yttepytte liten pojke, är så otroligt härligt att graviditeten snart är över och man kan starta livet som småbarnsförälder.

Igår kom Jenny och Linus förbi och vi hade trevligt surrade som vanligt om graviditeten och allt sånt, lite grillning. Vi prövade att göra grillspett och det blev riktigt lyckat, så nu ska vi bara testa grillad lax så fort solen tittar fram. Fick även besked om havandeskapspenningen igår. Så det kändes otroligt bra att allt bara har löst, nu kan man till fullo tänka positiv och framåt.

Helgen kommer att spenderas med massor av stök på gården och om bättre väder kommer så börjar "vi" på fönsterna. Ja vi och vi det är väl inte så mycket vi utan jag är arbetsledare och säger åt min älskling vad han ska göra. Fast egentligen är det rätt roligt det med, född arbetsledare. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0