Jävla fönster

Ja hatar när man ska behöva vänta för att få saker och ting gjorda. Även fast mycket annat blir gjort så har man bestämt så har man bestämt.

Hann bli riktigt arg, först skulle peter ta lös källar fönsterna så de gick att måla dom också men... Ja han började istället kapa massa träd och allt möjligt jox, sedan skulle han vattna rabarberna också så dom skulle växa. Ja jag vet inte va det tog åt honom... Han vill nog bara använda en maskin, tror det sitter mestadels sitter i det.

Ja andra varvet på fönstret är gjort nu äre bara och vänta i 5 timmar så skulle de vara torrt eller ja de skulle vara torrt för ommålning då så de får ligga ute och vänta på att älsklingen ska komma hem så han ska stänga fönstret så vi får sova.


Imorgon ska vi starta med att skrapa och grunda köks fönstret, det andra fönstret ska målas på ett varv sedan så åker vi in till stan för att inhandla en kitt pistolaktig grej som tydligen behövdes. Peter ska även bygga några pallbockar också så vi kan placera fönsterna där vi vill ha dom. Lite jord, blommor och dylikt kanske de också blir. Vi eller ja Peter ska måla på 4 källar fönster sedan så blir det nog att njuta lite av solen värmen och allt de där.

Ja har nämligen fått otroligt mycket färg för att vara jag så att säga. Funderar om det har med graviditeten att göra hur som helst så säger jag då inte nej till mera färg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0