Trevlig dag

En sen middag och grannarna komme på besök, dom gick just hem efter en super trevlig kväll då grabbarna tog sig några kalla och vi surrade som hel galnast.


Peter skruvar just ihop sovrumsfönstren som nu är klara. Vi hann med de flesta påbörjade fönsterna nu är det bara baksidan av ett källarfönster och 2 andra källar fönster som är omålade sedan är vi klar med källaren. Så om de regnar imorgon ska vi nog ta tag i fönsterkarmarna nere i källaren så dom blir vita och snygga. De tar sådan tid med fönsterna de är fram och baksida, in och utsida, skrapa, slipa, grunda vila i någon dag, maskera, kitta och måla. Varje fönster är delat i två och varje del ska har ju fyra delar som ska målas 2 varv med färg.

De vill säga att varje att man ska måla 128 varv på bara nedrevåningen, sedan är det inner delen på fönstret med lite karmar och grejer ja inte något lite projekt iaf.

Näe men får se hur vädret ser ut och vad det tillåter man vill ogärna göra några större projekt ute om man måste sluta med allt för att de regnar. I veckan kan de ju finnas möjllighet till att införskaffa lite mera färg och grejer så vi kan forsätta dola på. Än så länge har det gått åt 2 liter färg så tror verkligen att dom på färghandlen inte lyssnade på mig så noga när jag sa hur många fönster det var. Vi har ju fortfrande 6 liter färg kvar men de är en himla massa fönster kvar att göra också. Ja menar vi har ju inte ens börjat med övervåningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0